Lemmikpuu Vapramäel

Lemmikpuu Vapramäel

reede, 30. mai 2014

Hea kool ja lasteaed minu lapsele on mu enda teha


MTÜ Terve Pere Seltsi korraldusel ja Eesti Lastevanemate Liidu toel toimus Parksepas Võrumaa esimene Terve Pere Hariduspäev, kus omanäolisi haridusalgatusi tutvustasid Leiutajate Külakooli, Krabi Põhikooli, koduõppe, Keelepesä ja waldorflasteaia Terve Pere Aed eestvedajad. Oma peegelduse kuuldud ettekannetele andis Pille Liblik Haridus- ja Teadusministeeriumist, juturingis osales ka Riigikogu liige Lisa-Ly Pakosta. 

                                                       Foto: MTÜ Terve Pere Selts

Võru maavanem Andres Kõiv tunnustas oma tervituskõnes kõiki julgeid lapsevanemaid ja haridusalgatuste eestvedajaid, kes on otsustanud rikastada muutlike tuultega haridusmaastikku. Tõepoolest vajab peavoolu kõrval tegutsemist alustav kool või lasteaed julgeid ning ettevõtlikke eestvedajaid. Enamasti saadakse inspiratsiooni selliseks tegutsemiseks omaenda lastelt, püüdes pakkuda oma pere võsudele parimat võimalikku haridust. Arusaam parimast haridusest on mitmekülgne, kuid Hariduspäeval jäi kõlama mõte, et hea haridus aitab kasvada teadlikuks, teotahteliseks ning loovaks täiskasvanuks.

Loe edasi sellelt lingilt: http://www.kylauudis.ee/2014/05/30/hea-kool-ja-lasteaed-minu-lapsele-on-mu-enda-teha/

1 kommentaar:

  1. Samast sündmusest kõneleb ka Mari Leosk oma võrgulehel: http://www.teadlikvanem.ee/haridus-algab-enestest/#prettyPhoto

    VastaKustuta